gehandicaptenaturist - AFMELDEN
<< vorige | Hoofdmenu | Volgende >>

AFMELDEN


Beste mensen,  

Uiteraard hoop ik, dat jullie hier (of elders) jullie vakantiepartner vinden. Dat geldt dus voor de gehandicapte en de vrijwilliger.

Om ook in de toekomst het voor anderen leuk te laten blijven, verzoek ik jullie om je af te melden, zodra je hier (of elders) iemand gevonden hebt. Dat geldt dus ook voor de gehandicapte en de vrijwilliger. Of je moet met meer mensen op vakantie willen natuurlijk. Jij misschien ook binnenkort Doe dat afmelden dan wel met hetzelfde e-mailadres, waar je je ook ooit mee aangemeld hebt.
Dan weet ik zeker, dat het de juiste persoon is, die zich afmeldt. Zo nodig kun je je later altijd weer opnieuw aanmelden. Vooral voor degenen, die nog wel zoekende zijn naar een vakantiepartner, is het wel zo fijn, dat er geen “ruis” in het bestand zit, oftewel naturisten, die allang iemand gevonden hebben en dus absoluut niet meer gevonden willen worden. Ik heb liever een klein bestand met naturisten, die echt zoekend zijn naar een vakantiepartner dan een groot bestand, waar al velen in zitten, die allang niet meer zoekende zijn naar een vakantiepartner. Noem bij het afmelden via gehandicapt@live.nl ook de site: http://gehandicaptenaturist.mygb.nl Bedankt voor de medewerking.

15 Maart 2016 Permanente link Google Feed MSN Reporter
Reacties
Naam NIET hier afmelden @ 22:37 16-Jun-2016
Niet hier afmelden dus maar via gehandicapt@live.nl met hetzelfde e-mailadres waarmee jij je hebt aangemeld onder vermelding van http://gehandicaptenaturist.loggy.nl

Naam
(typ de letters en cijfers over)
E-mail
:-) :-d ;-) :-o :-p (h) :-@ :-s :-$ :-( :'( :-| (a) (l) (6) (?) (!) (i) (>) (y)
Outlet NL female 140915 - 030216 468x60


Weblog
Brochures.nl Begin pagina
loggy.nl Home
Weblog maken
RSS Feed

Abonneren!

Met beperking naturistisch op vakantie.
Ooit samen kamperen misschien.
VAKANTIE-VRIJWILLIGER VOOR GEHANDICAPTE NATURIST
Gehandicapt en toch naturistisch op vakantie!
EEN DUIDELIJKE OPROEP MET LEUKE FOTO!
1-op-1 of in een groep maar sowieso naturistisch
Een beperking en toch naturistisch op vakantie
Naturisten met een beperking op vakantie

Privacy en afmelden
Privacy wordt zeker gehonoreerd. Zo nodig afmelden.
E-mailadres
Privacy AVG
AFMELDEN